Лисички в сметані в мультиварці
Лисички — одні з моїх найулюбленіших грибів. З них можна легко приготувати як буденну страву, так і вразити своїх гостей простим і смачним обідом.
Лисички в мультиварці можна посмажити, потушкувати, приготувати в сметані. Можна посмажити лисички з картоплею або зварити суп із лисичок у мультиварці. Загалом, ви зрозуміли, що ці гриби можна приготувати в мультиварці найрізноманітнішими способами. А які вони завжди смачні виходять! І ще одна перевага лисичок у тому, що вони не бувають червивими.
Сьогодні ми приготуємо смажені лисички в сметані в мультиварці:
Що необхідно для приготування лисичок у мультиварці
- пів кіло свіжих лисичок
- 1 головка ріпчастої цибулі
- сіль за смаком
- сметана 4-5 столових ложок
- рослинна олія 3-4 столові ложки
Як посмажити лисички в сметані в мультиварці
Лисички промиємо під проточною водою. Я не замочувала. Поріжемо дрібними шматочками.
Наливаємо в мультиварку рослинну олію і засипаємо в каструльку порізані грибочки.
Лисички в мультиварці готуємо 20 хвилин у режимі «випічка».
У цей час почистимо та дрібно нашаткуємо ріпчасту цибулю.
Кладемо порізану цибулю в каструльку, посолимо і готуємо в режимі випічка ще 20 хвилин.
Після сигналу додамо до лисичок у мультиварку сметану, перемішаємо і готуємо ще хвилин 5-10 у цьому ж режимі.
Смажені лисички в сметані в мультиварці готові! Накладаємо в тарілки та подаємо до столу. Смачного!
За матеріалами https://homeworld.icu/