Суп харчо зі свинини з рисом

Суп харчо зі свинини з рисом каструлю до початкового об'єму, коли

Так само може бути цікавий рецепт харчо з ягням, мені сподобався.

Простий рецепт авторської кухні. Його можна приготувати за 90 хв. І вийде у нас приблизно шість порцій. Готова страва містить близько 83 кКал.

Інгредієнти

  • Вода 2 л
  • Свиняче філе 500 г
  • Помідори 2 шт.
  • Рис 100 г
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Томатна паста 30 г
  • Часник 2 зубчики
  • Цибуля 1 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Волоський горіх 2 ст.л.
  • Кінза 1 пучок
  • Хмелі-сунелі 30 г

Як приготувати суп харчо зі свинини з рисом

Філе наріжте на дрібні шматочки, залийте водою і доведіть до кипіння. Піну, що утворилася, приберіть шумівкою. Після закипання води її потрібно злити — це потрібно для того, щоб бульйон вийшов ідеально чистим і прозорим. А потім слід знову залити м’ясо водою і варити його на середньому вогні. Варіть м’ясо 1,5 години.

Оскільки вода під час варіння м’яса випаровується, додайте її в каструлю до початкового об’єму, коли м’ясо буде готове.

Промийте та замочіть рис.

Подрібніть ядра волоських горіхів.

Наріжте дрібно кінзу.

Дрібно поріжте часник. Можна розчавити його пресом.

Поріжте цибулю маленькими кубиками й обсмажте її до золотистого кольору на пательні, в яку влито рослинну олію.

Ошпарте томати окропом і зніміть з них шкірку. Наріжте їх на маленькі шматочки.

Через 10 хвилин додайте рис, обсмажену цибулю, приправу хмелі-сунелі, нарізані помідори і кінзу, чорний перець, лавровий лист. Поваріть суп 5 хвилин.

Відправте в нього порубані ядра волоського горіха, червоний перець, подрібнений часник, томатну пасту і сіль. Проваріть ще 5 хвилин.

Вірю у Вас! У вас все вийде. А я буду пробувати приготувати суп харчо класичний. Дуже хочеться приготувати що-небудь новеньке.

За метеріалами з сайта https://miskingrishkin.icu/