Суп харчо зі свинини з рисом
Так само може бути цікавий рецепт харчо з ягням, мені сподобався.
Простий рецепт авторської кухні. Його можна приготувати за 90 хв. І вийде у нас приблизно шість порцій. Готова страва містить близько 83 кКал.
Інгредієнти
- Вода 2 л
- Свиняче філе 500 г
- Помідори 2 шт.
- Рис 100 г
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Томатна паста 30 г
- Часник 2 зубчики
- Цибуля 1 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Волоський горіх 2 ст.л.
- Кінза 1 пучок
- Хмелі-сунелі 30 г
Як приготувати суп харчо зі свинини з рисом
Філе наріжте на дрібні шматочки, залийте водою і доведіть до кипіння. Піну, що утворилася, приберіть шумівкою. Після закипання води її потрібно злити — це потрібно для того, щоб бульйон вийшов ідеально чистим і прозорим. А потім слід знову залити м’ясо водою і варити його на середньому вогні. Варіть м’ясо 1,5 години.
Оскільки вода під час варіння м’яса випаровується, додайте її в каструлю до початкового об’єму, коли м’ясо буде готове.
Промийте та замочіть рис.
Подрібніть ядра волоських горіхів.
Наріжте дрібно кінзу.
Дрібно поріжте часник. Можна розчавити його пресом.
Поріжте цибулю маленькими кубиками й обсмажте її до золотистого кольору на пательні, в яку влито рослинну олію.
Ошпарте томати окропом і зніміть з них шкірку. Наріжте їх на маленькі шматочки.
Через 10 хвилин додайте рис, обсмажену цибулю, приправу хмелі-сунелі, нарізані помідори і кінзу, чорний перець, лавровий лист. Поваріть суп 5 хвилин.
Відправте в нього порубані ядра волоського горіха, червоний перець, подрібнений часник, томатну пасту і сіль. Проваріть ще 5 хвилин.
Вірю у Вас! У вас все вийде. А я буду пробувати приготувати суп харчо класичний. Дуже хочеться приготувати що-небудь новеньке.
За метеріалами з сайта https://miskingrishkin.icu/