Запечена картопля в беконі в мультиварці
Хочете приготувати смачну і ситну другу страву, але не маєте часу або бажання возитися із сирим м’ясом? Вихід є! Ви можете приготувати запечену картоплю з беконом у мультиварці.
Картопля з беконом — дуже гармонійне поєднання. При приготуванні ж у мультиварці цілком можна зробити страву «два в одному». Бекон при приготуванні за цим рецептом підсмажується якраз, а картопля за смаком виходить дуже схожою на печену на вугіллі, і при цьому просочується м’ясним соком і ароматом.
Страва, щоправда, виходить доволі жирною, тож тим, хто стежить за своєю фігурою, занадто захоплюватися нею не варто. Можна, звісно, для запікання з картоплею в мультиварці замість свинячого бекону взяти і більш худе м’ясо, але смак буде вже зовсім не той.
Отже, приступаємо.
Рецепт приготування запеченої картоплі з беконом у мультиварці
Інгредієнти для картоплі з беконом:
- картопля
- бекон (варено-копчена грудинка)
- сіль за смаком
- зелень при подачі на стіл
Кабачки з помідорами та болгарським перцем на зиму – це страва, яка стане справжнім смаковим відкриттям. Дізнайтеся, як її приготувати, на https://olenkinblog.icu/kabachki-z-pomidorami-ta-bolgarskim-percem-na-zimu.html, де ви знайдете детальний рецепт з поясненнями.
Як приготувати картоплю з беконом у мультиварці
Почистимо картоплю від шкірки. Обсушимо її рушником або серветкою і посолимо.
Обертаємо картоплю в бекон і закріплюємо зубочисткою.
Бекон краще порізати скибочками, а не кружечками, тоді буде зручніше загортати. Картоплю краще взяти невелику, можна її порізати половинками або четвертинками.
У мультиварку наливаємо соняшникову олію і обсмажуємо картоплю з беконом по 20 хвилин з кожного боку в режимі «випічка».
Зверху я ще встановила кошик і приготувала на гарнір картоплю на пару, 40 хвилин їй вистачило.
Запечена картопля з беконом у мультиварці готова! На гарнір можна подати зелень і картоплю. Смачного!
Вийшло чудове поєднання смаженої ковбаски та запеченої картоплі, просоченої соком і ароматом копченостей.