Грибна піца з руколою і помідорами

Грибна піца з руколою та помідорами

Ароматна грибна піца з руколою і помідорами для гостей і сім'ї. Паралельно до піци можна готувати і голубці пісні з грибами, адже гриби вже куплені))

Інгредієнти

  • 200 г нарізаних грибів
  • 2 кульки сиру моцарелла
  • 1 зубчик часнику
  • 1 жменя руколи
  • 4 столові ложки томатного соусу
  • 1 столова ложка кетчупу
  • помідори чері
  • оливкова олія першого віджиму
  • сіль
  • перець
  • сушений орегано

Тісто для піци:

  • 250 г пшеничного борошна
  • 125 мл води
  • 5 г сухих пекарських дріжджів
  • 1 чайна ложка коричневого цукру
  • 1 чайна ложка оцту
  • 1 чайна ложка оливкової олії
  • сіль
  • борошно (щоб розкачати тісто)

Приготування грибної піци з руколою

  1. Для тіста піци насипте борошно в миску і додайте оцет, дріжджі та коричневий цукор. Поступово вливайте воду, продовжуючи вимішувати. Перекладіть тісто на гладку поверхню, збризніть олією і продовжуйте вимішувати, доки не залишиться гладке й однорідне тісто. Покладіть його назад у миску, накрийте тканиною і залиште на 1 годину в теплому місці. Після бродіння розкачайте тісто качалкою на гладкій поверхні, присипаній борошном (щоб воно не прилипало), поки воно не утворить тонкий диск.
  2. Викладіть тісто на посипане борошном деко, добре його розподіліть і змастіть томатним соусом, змішаним із кетчупом. Додайте кілька скибочок моцарели, гриби та дрібно нарізаний часник. Приправити піцу невеликою кількістю орегано, сіллю, перцем і краплею олії. Випікати при 220C 12 хвилин (попередньо в гарячій духовці). Подавайте, поки піца гаряча.
  3. Покладіть руколу в миску і змішайте з невеликою кількістю вінегрету.
  4. Подавайте грибну піцу з невеликою кількістю руколи та томатів зверху.