Тушкована свинина з овочами в мультиварці
Сьогодні розповім як приготувати в мультиварці тушковану свинину з овочами. Рецепт можна спростити, якщо взяти вже готове м’ясо та заморожену овочеву суміш.
Як тушкувати свинину в мультиварці я вже писала, ось нею і скористаємося.
Овочі можна взяти власної, домашньої заморозки, або купити в магазині. У мене в холодильнику завалялася овочева суміш хортекс для смаження з рисом і печерицями, нею і скористалася.
Свинину з овочами в мультиварці можна приготувати і зі свіжого м’яса. Готуємо так само, тільки час потрібно буде збільшити.
Що необхідно для приготування свинини з овочами
- 200 г свинини (у мене вже готова)
- один пакетик свіжозаморожених овочів
- ріпчаста цибуля — одна головка
- помідор — одна штука
- сіль і мелений перець за смаком
- один стіл. л. рослинної олії
- сметана — 2 стіл. л.
Шоколадний бісквіт у мультиварці – це простий спосіб приготувати десерт, який здивує всіх своєю ніжністю. Рецепт та поради знаходяться на https://ktosnami.icu/shokoladnij-biskvit-u-multivarci.html, де ви знайдете все необхідне для ідеального результату.
Як приготувати свинину з овочами в мультиварці
Нашаткуємо головку ріпчастої цибулі.
У режимі випічка обсмажимо порізані цибулю зі свининою близько десяти хвилин.
А поки поріжемо кубиками помідор.
Висипаємо заморожену суміш овочів і перемішуємо.
Наступними йдуть порізані помідори. Солимо, перчимо, закриваємо кришку і тушкуємо на «випічці» ще 20 хвилин
За 5 хв. до закінчення додаємо дві ст.л сметани.
Після сигналу тушкована свинина з овочами готова! Можна подавати до столу.
Смачного!!!