Рагу овочеве з яловичиною та капустою в мультиварці
Овочеве рагу — одна з тих страв, готувати які саме в мультиварці особливо приємно. Різноманітність рецептів цієї страви вражає уяву, але практично всі вони підходять для мультиварки просто ідеально!
Сьогодні я приготувала в мультиварці овочеве рагу з м’ясом, а конкретно — з яловичиною. Використання м’яса вносить свої нюанси в процес приготування. Так, я застосувала не традиційний для рагу режим тушкування, а готувала на «випічці». Завдяки цьому страва приготувалася досить швидко, яловичина вийшла м’якою, і всі овочі теж приготувалися до оптимальної кондиції.
Овочеве рагу за цим рецептом можна приготувати не тільки з яловичиною, а й практично з будь-яким іншим м’ясом. Процес приготування при цьому не зміниться. Якщо взяти куряче філе, то страва вийде ще більш дієтичною (хоча і з нежирною яловичиною калорійність її невелика). А ті, хто не боїться появи зайвих кілограмів, можуть використовувати свинину. Рагу з нею вийде жирнішим і ароматнішим.
Рецепт овочевого рагу з м’ясом у мультиварці
Продукти для приготування:
- Яловичина — 500-600 грамів
- Капуста білокачанна — 350 грамів
- Одна головка ріпчастої цибулі
- Три невеликих морквини
- Картопля 10-12 середніх бульб
- Сіль зі спеціями
- Вода — дві мультисклянки
Шукаєте смачний та корисний обід без клопоту? Спробуйте приготувати ніжний рис із сомгой у мультиварці за рецептом з https://yamamashka.shop/ris-iz-somgoju-v-multivarci.html. Ця страва поєднує в собі користь омега-3 кислот із риби та ідеальну текстуру рису, який набуває аромату завдяки автоматичним режимам приладу. Ідеальний варіант для тих, хто цінує час, але не готовий жертвувати смаком — просто закладайте інгредієнти та насолоджуйтесь вільними хвилинами, поки мультиварка готує за вас.
Як приготувати овочеве рагу з м’ясом у мультиварці
Яловичину промиємо і поріжемо невеликими шматочками. Кладемо м’ясо в мультиварку і обсмажуємо в режимі ВИПІЧКА 20 хвилин.
Моркву з цибулею очистимо від шкірки, поріжемо кубиками. Часник можна додати за бажанням. Додаємо овочі до м’яса, продовжуємо готувати ще 10 хвилин.
Нашаткуємо капусту, засипаємо в мультиварку. Додаємо сіль, спеції та воду. Усе ретельно перемішаємо, закриваємо кришку і вмикаємо режим «випічка» ще на 50 хвилин.
Один раз за час приготування потрібно буде відкрити кришку і перемішати.
Після сигналу овочеве рагу з м’ясом у мультиварці приготувалося. Розкладаємо та подаємо до столу. Смачного!
Час приготування овочевого рагу залежатиме не тільки від потужності мультиварки, а й від самої капусти. Щоб капуста танула в роті, можна збільшити час приготування.