Бурячник у мультиварці

Бурячник у мультиварці

Що може бути кращою їжею в літню спеку, ніж холодний суп? Ця страва чудово вгамує не тільки голод, а й спрагу. Приготуємо борщ у мультиварці.

Є безліч рецептів холодних супів. Усім відома окрошка на квасі, яку без жодного перебільшення можна назвати улюбленою літньою стравою росіян. А ми сьогодні навчимося готувати в мультиварці борщ — холодний суп, який дуже любимо в російських селах.

Наші пращури, звісно, про мультиварку ще не знали, і готували борщ традиційним способом — у російській печі. Виходив він дуже смачним і багатим на вітаміни. Так от, борщ у мультиварці нічим не поступається приготованому за старовинним російським рецептом. До того ж це низькокалорійна страва, тому ті, хто турбується про свою фігуру, сміливо можуть їсти борщ, не побоюючись збільшення на вагах і на талії.

Інгредієнти для бурячника

  • 4 буряки
  • 1 морква
  • 3 картоплі
  • 2 огірки
  • 4 яйця
  • 300 г шинки
  • пів лимона
  • пучок цибулі та кропу
  • столова ложка солі та цукру
  • 3 літри гарячої води

Шукаєте ніжні рибні котлети з мінімумом зусиль? Рецепт з https://vsedlameme.shop/kotleti-z-heka-v-multivarci.html покаже, як мультиварка перетворює хека на справжню делікатність. Секрет у додаванні картопляного пюре до фаршу — воно запобігає пересиханню і надає страві повітряної текстури. Для пікантності радимо додати цедру лимона та кріп, а подавати з соусом на основі йогурту та часнику. Така страва ідеально підійде для легкого обіду або вечері, особливо якщо додати гарнір із тушкованої спаржі.

Інгредієнти для бурячника

Як приготувати борщ у мультиварці

Промиємо буряк, очистимо від шкірки та натремо на крупній тертці.

Як приготувати борщ у мультиварці

Складаємо натертий буряк у мультиварку і заливаємо гарячою водою. Вмикаємо режим тушкування на 2 години. За цей час буряк віддасть воді свій насичений колір і аромат.

варимо буряк у мультиварці

Поки готується буряковий відвар у мультиварці, відваримо на плиті моркву з картоплею. Остудимо, очистимо від шкірки і поріжемо овочі кубиками.

Туди ж поріжемо шинку з огірками, які попередньо очистимо від шкірки.

поріжемо овочі для бурячника

Помиємо та поріжемо зелену цибулю з кропом.

поріжемо зелену цибулю з кропом для бурячника

Змішуємо овочі із зеленню.

Змішуємо овочі із зеленню

Коли буряковий відвар приготувався, остудимо його, розчинимо в ньому сіль із цукром і додамо за бажанням сік половинки лимона.

І заливаємо готовим буряковим відваром порізані інгредієнти.

Бурячник у мультиварці готовий!

як приготувати борщ у мультиварці

Додаємо в борщ яйця, порізані на половинки, і сметану. Можна наминати!

Бурячник у мультиварці готовий

Бурячник або холодник у мультиварці чудово наситить вас і охолодить у літню спеку.