Смачний, наваристий і дуже ароматний курячий суп із галушками неодмінно потішить до обіду всю сім'ю і особливо дітей. Також діти оцінять рецепт https://krutirecepti.kr.ua/pirig-na-kislomu-moloci-v-multivarci-shvidko-i.html пирога на кислому молоці.
Інгредієнти
Нам знадобиться на 3-літрову каструлю:
Куряче м'ясо-500гр
Картопля-3шт
Цибуля-1шт
Морква-1шт
Перець болгарський-1шт
Помідор-1шт
Зелень-1/3 пучка
Лавровий лист-3шт
Яйце-1шт
Борошно в/с-3ст.л.
Сіль і мелений перець-за смаком
Рослинна олія-3ст.л.
Улюблені спеції по-0,5 год.л. (у мене універсальна і хмелі-сунелі)
Рецепт курячого супу з галушками
У каструлю з водою кладемо куряче м'ясо і доводимо бульйон до кипіння.
Далі знімаємо піну і даємо м'ясу поваритися 20 хвилин.
Потім викладаємо в каструлю дрібно нарізану картоплю.
Готуємо засмажку. У сотейник наливаємо рослинну олію і викладаємо туди нашатковані цибулю, моркву, болгарський перець і помідор.
Потім додаємо в засмажку спеції, перець і тушкуємо на невеликому вогні до напівготовності.
Приготуємо галушки. У невелику мисочку розбиваємо яйце, поступово додаємо борошно, трохи солі та замішуємо круте тісто.
Потім розкачуємо з нього невеликі ковбаски і нарізаємо їх на пластиночки.
Далі відправляємо засмажку і галушки в каструлю з бульйоном, перемішуємо, додаємо туди сіль, лавровий лист і зелень.
Томимо наш курячий суп з галушками на невеликому вогні ще 15 хвилин.
Який же смачний вийшов обід, а якщо ще з домашнім хлібом, смакота..
Кличемо всіх до столу, приємного апетиту вам і вашим домочадцям!